Natuurlijk Yoga Vorstenbosch

Trust the wisdom of your soul, it knows the way

Lente bij Natuurlijk Yoga in Vorstenbosch

Wat een fijn seizoen de lente, de eerste zonnestralen en we gaan weer meer naar buiten toe om deze frisse energie in te ademen.

Inmiddels zijn de eerste fleurige lentebloemetjes ook in de  yogaruimte aanwezig, zodat bij binnenkomst de energie van de lente je omarmt.

Afgelopen zondag hebben we de eerste 'moeder en dochter' workshop gehad en deze werd enthousiast ontvangen. Sommige kindjes waren nieuwsgierig waar de mama's toch wekelijks yoga gingen doen en wat dat dan precies was. Een mooie eerste indruk die we hebben gegeven en over 2 weken volgt nog eenzelfde workshop.

De lente is een periode waarbij in de natuur nieuwe bloemen en planten weer uit de grond kiemen, wat mag gaan groeien en bloeien. In ons leven mogen we ditzelfde proces van groei en bloei omarmen. Een tijd die aanbreekt voor nieuwe plannen, uitdagingen en er gehoor mag worden gegeven aan hetgeen waar jij voor wilt staan in het leven. Mooie processen die ons bezig houden, waarvan de 'moeder en dochter' workshop op de zondagochtend ook zo'n mooie, inspirerende beweging is waarvan er wellicht nog meer gaan volgen.

Sta eens stil bij het ritme van de seizoenen en wat ze voor jou kunnen betekenen.

Ik wens je een fijne, energieke lente toe!