Natuurlijk Yoga Vorstenbosch

Trust the wisdom of your soul, it knows the way

Over mij

Mijn naam is Marloes van der Burgt - Kempkens (1979).

Ik beoefen yoga vanaf ongeveer mijn 25e. In het begin vooral de fysieke kant om even uit het hoofd en uit de drukte van alledag te zijn.

Maar ook de kennis vanuit de yogafilosofie geeft mij vele inzichten en handvaten en is een mooie basis om mee te nemen in het dagelijkse leven. De verbinding aan gaan met jezelf en het leven werkelijk leven, dat maakt yoga voor mij iedere dag een kadootje.

De naam Natuurlijk Yoga is ontstaan vanuit de behoefte om te leven op het ritme van de natuur, de eenvoud. De elementenleer waaruit de natuur bestaat, is voor mij dan ook een grote inspiratiebron. Leven vanuit je natuur is voor mij in harmonie met jezelf leven, vrij en authentiek mogen zijn. En dit is mogelijk als we ons niet hechten aan uiterlijkheden, ons niet laten leiden door verwachtingen van anderen. We leven in een cultuur waarbij het bezitten en consumeren op de voorgrond staat en waarbij we de eenvoud zijn verloren. Het klinkt eenvoudig en lijkt heel makkelijk, maar juist deze eenvoud vinden we vaak moeilijk.

Zeer regelmatig volg ik bijscholingsdagen, yogaretraites en verdiepingscursussen. Het is mooi om inspiratie op te blijven doen, we zijn immers nooit uitgeleerd. Voor meer informatie over yoga, kies bovenin het menu. In 2020 heb ik de opleiding tot ademcoach afgerond, meer hierover vind je onder het tabblad 'adem'.
Ook voor een inspirerend of ondersteunend gesprek waarin ik je kan bijstaan met tips en/of oefeningen in het dagelijks leven, ben je van harte welkom.

'Nature is my church, love is my religion, heaven is my home'