Natuurlijk Yoga Vorstenbosch

Trust the wisdom of your soul, it knows the way

Vanwege de maatregelen rondom C-19 worden er momenteel geen lessen aangeboden.

We hopen deze zomer vanaf juni weer buiten de yogalessen op te kunnen pakken.

De maand mei ben ik niet bereikbaar in verband met het lopen van een pelgrimstocht.


Rooster:

Momenteel geen rooster beschikbaar.


De lessen worden in het voorjaar en najaar beneden in het tuinhuis gegeven aan de Hondstraat 8 in Vorstenbosch. Zorg dat je 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig bent zodat de les op tijd kan starten.

In de periode van half april tot en met september worden de lessen zoveel mogelijk buiten gegeven in de tuin. Deze zomerlessen staan los van de seizoensabonnementen.
De zomerlessen worden net als vorig jaar gecommuniceerd in een groepsapp en gehouden achter in onze tuin.

Een les duurt 75 minuten en voor een wekelijkse yogales kun je een kwartaalabonnement afsluiten voor het voorjaar of het najaar.

Een kwartaal bevat ongeveer 10 lessen en kost € 9,50 per les.

Ben je verhinderd, meld je dan 24 uur voor aanvang van de les af via de app. Bij tijdige afmelding kun je de les nog inhalen in het betreffende seizoen (tenzij er plek is).
Omdat ik zo nog iemand anders kan benaderen om de vrijgekomen plek in te nemen. Bij late(re) of geen afmelding vervalt de les*.

Lukt het niet om een gemiste les* in het betreffende seizoen in te halen (omdat er geen plek is of de geboden optie je niet past) dan vervalt de les. Er is geen restitutie mogelijk.

Tijdens schoolvakanties en landelijke feestdagen worden er geen lessen gegeven, de periode kan soms wat afwijken i.v.m. vakanties, geplande cursussen en/of bijscholing.


* Zie bijlage algemene voorwaarden.


'You don't need a reason to help people'